torsdag 25. juni 2015

Vårtur 2015. ( Litt tips). Del 1.


Vi dro fra Arendal til Sandefjord. Greit å stå på bobil-parkeringen ved havna. Tok tidlig ferje kl.0645 til Strømstad. Betaler bare kr 150 når vi er medlem hos Fjordline. Frokost ombord, bare koste oss.
Kjørte via Torp ved Uddevalla for å proviantere litt. Derfra videre til Trelleborg. Der sto vi på en bobil-parkering bare fem minutter fra ferja. Det kostet 80 Skr for å stå over natta. Det var et toalett, tømming av toalett og søppeltømming. Ikke det helt store og en del støy fra veien, men vi sover likevel så det var greit nok. Glemte å ta bilder.


Etter 4 timer og 15 minutter ankom vi Sassnitz. Tok en liten rundtur på Rügen. Har vært der før, men OK med litt oppfrisking. 
På vestsiden av Rügen må en ta en liten ferje over. 


Kostet 7 Euro. Tiden over var ca 4 min. Raskt og greit. 

På vei til Stralsund fikk vi beskjed på GPS at det var en «hendelse». Ble spurt om vi ville ta en raskere vei. OK. Vi gjorde det.

Rett inn i bushen. Det skranglet og hoppet i skapene. Men omkjøringa var ikke mer enn noen minutter, og jeg tro vi sparte en del tid på det.


Så var det Stralsund neste. 
Bobil-parkeringa  har jeg skrevet blogg om tidligere. Veldig grei plass. Vi sto der tre netter.


Dette var begynnelsen på turen.

Ha en fin dag!

3 kommentarer:

 1. Hei! Interessant og koselig å lese om turene dere drar på. Fortsatt god sommer med, og uten bobil!

  SvarSlett
 2. Tusen takk for det. Jeg er ikke så god på data. Har skrevet en del om våre turer i fjor, men de er ikke skilt ut. Så du må eventuelt lete deg fram. Skulle gjerne ha lagt bobilturene for seg selv. Ha en fin sommer til deg også, og takk for at du likte bloggen. :-)

  SvarSlett
 3. Hei igjen!
  Glemte å fortelle at jeg også skriver bobilblogg. Den finner du her: http://bobilenogvi.blogspot.no

  SvarSlett