Etter å ha ruslet rundt i Aalborgs koselige gater tok vi en tur til
Mortens Kro.
Tror det er en av de bedre restaurantene i byen.
Appetittvekker.
Forrett: Villandbryst, servert på presset butterdeig
med kompott av ferske fikener porsjert i pernod-portvingele og sopp.
Hovedrett: Egil hadde marinert Dansk dyrekølle av kronhjort
med viltskysaus og friske tyttebær.
Jeg hadde porsjert piggvar med jordskokkmousse, kremet saus og friterte blå poteter.
Vi hadde vinmeny til tre- retteren.
Jeg fikk blandt annet en nydelig vin fra Bacharach i Rihnen.
Deserten var masse godt. Lakrismarengs, hjemmelaget marsmalows,
is vaffel med hjemmelaget kokosbolle og fløteis. Og noe annet stæsj.
Det var et herlig måltid.
Mortens Kro har drevet i 10 år i Aalborg.
Veldig koselig restaurant med nydelig mat og koselig betjening.
Koselige lokaler også.
Adressen er: Mølleå Arkaden 2-6
www.mortenskro.dk
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar