Entrecote på grillen.
Vi fant et stykke entrecote i fryseren. Det ble tint og delt opp, penslet og krydret.
Vi fant et stykke entrecote i fryseren. Det ble tint og delt opp, penslet og krydret.
Potetene ble delt i fire. Jeg klippet litt fersk basilikum, persille og rosmarin. Rev et par hvitløkfedd og blandet alt med olje. Så vendte jeg potene i dette og satt de i ovnen. 200 gr ca 30 - 40 min.
Grønnsakene stekte jeg i stekepanna. Først litt bacon, så rødløk og litt gul løk. Så noen ferske champinjonger. Til slutt litt aspargesbønner. Hadde det opp i en kjele som bare sto på lav varme for å holde de varme. Bearnaisesausen var ferdiglaget. (Kjøpt i Danmark, veldig god!)
Grønnsakene stekte jeg i stekepanna. Først litt bacon, så rødløk og litt gul løk. Så noen ferske champinjonger. Til slutt litt aspargesbønner. Hadde det opp i en kjele som bare sto på lav varme for å holde de varme. Bearnaisesausen var ferdiglaget. (Kjøpt i Danmark, veldig god!)
Tok en tur i kjelleren og fant denne. Ripasso fra Zonin. Den pleier å være god, og det var den.
Så det ble et nydelig måltid. Raskt og greit!
Det er viktig å kose seg med å lage mat og spise den.
Ha en flott dag!
Så det ble et nydelig måltid. Raskt og greit!
Det er viktig å kose seg med å lage mat og spise den.
Ha en flott dag!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar