Ferske reker. Den ultimate sommermaten.
De kan spises som de er med loff, majones og annet tilbehør etter smak.
Og tilhørende drikke.
Hvem orker å stå å lage varm mat i denne heten?
En kan lage en klassisk rett.
Avokado med reker.
Del en avokado i to. Ta ut "kjøttet" med en skje, og skjær dette opp i biter.
Rør sammen:
2 ss rømme
1 ss majones
litt pepper
litt sitronsaft
litt finhakket rød chillipepper
Bland dette med rekene og noe av avokadokjøttet, og ha det opp i skallet.
Nydelig og lett mat i varmen.
Kan brukes som en lunchrett eller forrett.
P.S. Ta vare på rekeskallene. Frys dem ned, så kan de brukes til å koke opp med melk siden for å lage hvit saus til f.eks fiskeboller.
Håper det smaker!
Ha en flott dag!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar