søndag 3. august 2014

Mere sommermat


Ferske reker. Den ultimate sommermaten.
De kan spises som de er med loff, majones og annet tilbehør etter smak.
Og tilhørende drikke.

Hvem orker å stå å lage varm mat i denne heten?

 En kan lage en klassisk rett.
Avokado med reker. 

Del en avokado i to. Ta ut "kjøttet" med en skje, og skjær dette opp i biter.
Rør sammen: 
2 ss rømme
1 ss majones
litt pepper
litt sitronsaft
litt finhakket rød chillipepper

Bland dette med rekene og noe av avokadokjøttet, og ha det opp i skallet.
Nydelig og lett mat i varmen.

Kan brukes som en lunchrett eller forrett.

P.S. Ta vare på rekeskallene. Frys dem ned, så kan de brukes til å koke opp med melk siden for å lage hvit saus til f.eks fiskeboller.

Håper det smaker!

Ha en flott dag!



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar