fredag 11. april 2014

Årets første bobiltur


På plass på camping for første gang i år.

Den første natta lå vi på kaia i Larvik. Der er det bobilparkering. Nå for tiden har de ingen strøm på den plassen, så det kostet ingenting å stå der. Vi har jo strøm og gass så vi klarer oss uten det noen netter. Vi har også gassalarm og en føler for "nærgående" mennesker. Og så har vi strekt et tau mellom dørhåndtaka i førerhuset. Føler meg relativt trygg med dette.

Vi tok ferja fra Larvik til Hirtshals kl.0800. Pleier ikke å reise den veien. Vi bor jo nærmere Kristiansand. Vi hadde fått noen billetter som gjorde at vi kunne reise gratis over, men må betale noen kroner hjemover. Herlig! Så vi startet dagen med en herlig frokost ombord!

Så var det "bunkring". Det er gøy i Danmark se..... SÅ delikate kjøledisker med alt du kan drømme om av mat. Og massevis av vin til hyggelige priser. Ja, vi så faktisk også et skilt med øl til kr.2,70 pr. flaske. Er ikke det hyggelige priser så vet ikke jeg.


Nå er vi på Nordstrand Camping i Frederikshavn. Dette er en ganske stor campingplass. Var før en Topcamp, men Topcamp er nedlagt. Kort vei til stranda. Og det er innendørs svømmebasseng på plassen.
Her skal vi nok kose oss. Vi har fått seniortilbud. Fire netter for DK520 + dusj og strøm. Sanitæranleggene er veldig fine. Rent og delikat. Vi har adgang til svømmebassenget også. Det er Seniorsvøm fra 8 - 9 på morgenen.
Supert! Vi skal kose oss her.
Har til og med funnet en fin radiostasjon som spiller musikk vi liker!

Ha en fin helg!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar