fredag 28. mars 2014

God nok eller ikke.


For dette bilde har jeg fått mye ros. Ja, jeg har vunnet et par fotokonkurranser med det også. 
Men det er ikke dermed sagt at jeg kan LEVE av mine fotoer. Jeg er 
IKKE GOD NOK til det.

Mange er flinke til å synge, men hvis du ikke kan leve av det, ER DU IKKE GOD NOK. Da må du finne deg en jobb som du kan leve av, og ha sangen som fritidssyssel. Når jeg ser på f.eks IDOL på TV, så er det mange som er utrolig flinke. De synger helt nydelig, men blir helt knust når de ikke går videre. Sangen er hele deres liv! De vil ikke gjøre noe annet enn å synge. MEN DE ER IKKE GODE NOK!

Det samme med dans. Det har vært noen danseprogram også på TV. De er helt utrolig flinke. Det krever meget hardt arbeid og disiplin for å bli så god at du kan leve av det. Men en kan jo ha det som hobby. Øve, øve, øve og leve for det så en blir så god at en kan leve av dansen. Men en må ha en vanlig jobb som en kan få inntektene fra. Hvis ikke du kan leve av dansen, ER DU IKKE GOD NOK!

I dag er det mange som har speilreflekskamera. Det er lett å ta bilder, en kan sette det på auto så ordner det meste seg selv. Om en tar noen gode bilder og lærer seg Photoshop, og er det ikke dermed sagt at en kan leve av det! Her igjen krever det knallhard jobbing. 

Fotball! Veldig mange unge gutter (og en del jenter) elsker fotball. David Beckham er et stort forbilde for mange. Han har gjort det bra fordi HAN VAR GOD NOK! Hvor mange timer har han trent, og hvor mye har han ofret?

Petter Nordtug Jr. Veldig god til å gå på ski. Men han sa engang på TV at han ofret utrolig mye for de resultatene han får. Når kameratene var på fest i helga, så trente han. Han gikk glipp av mye, men det er et valg han gjør. 

Men om du ikke er GOD NOK til å leve av din hobby, så er du sikkert GOD NOK til mange andre ting. Vi kan ikke bare gjøre det vi har lyst til. Vi må mange ganger gjøre ting som vi ikke synes er like gøy, men det må gjøres for å hjula til å gå rundt.

Det beste er vel når din hobby, blir din jobb!

Ha fin fin dag. Med eller uten hobby!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar