mandag 20. januar 2014

Krokodilleparken


I går var vi i Krokodilleparken. Den ligger i nærheten av Agümes. Dennne lille krokodillen fikk vi kjenne på alle sammen. Den er veldig hard på oversiden, men utrolig myk på undersiden. Det er undersiden de lager sko og sånt av.


Denne lille nusselige karen var 5 meter lang og veide ca 900kg. For et beist. Det er nærmere 30 krokodiller og aligatorer i parker. Men de har også mange andre dyr.


Det var tre tigere der. En herrepus og to damepuser. De kunne ikke være ute på en gang, for de to damene hadde ikke vært der så lenge så de var ikke helt klar for den herrepusen. Men HAN var klar. Jeg har aldri sett maken til "markering". Han skvetta flere meter, overalt! Men herrepuser har jo et markeringsbehov. Det har jeg sett mye av i arbeidslivet.


Hva med denne flokken? Tror det var tre hanner og resten damer der inne. De var veldig flotte!


Og så var det masse papegøyer!

Krokodilleparken synes jeg var bra. Veldig fint for unger der.


Det var ansiktsmaling når vi kom, og etter krokodilleshowet var det klovneshow for barna. Før det var mating av tigrene. Først hannen alene, så de to hunntigrene etterpå. Det var flere andre dyr der også. Flere apekatter og sjimpansere, vaskebjørn, noen "okser", vietnamesiske griser, høner og haner. Ja, mye rart å se. Vi var der i over tre timer og koste oss. Kan anbefales når en blir litt lei av strandlivet.

Ha en flott uke!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar