tirsdag 14. januar 2014

Nye Trollstua og Marked i Arguineguin.


I går kveld fant vi ut at vi ville ta en tur til Nye Trollstua i Playa del Ingles. Det skulle være underholdning av Laila Hansen fra Saltrød i Arendal. Jeg har aldri hørt henne synge men vi tenkte det kan jo bli koselig. Og det ble det. Hun var veldig flink!


Hun fikk folk til å danse og synge. Virkelig skapte liv. Litt uvant kansje å høre "Ærendalsk" på mikrofonen når hun skulle annonsere hva hun skulle synge. Men det var artig. Ja, det var en positiv opplevelse. Stå på Laila, dette er bra!


I dag har vi vært i Arguineguin på marked. Det er alltid marked der på tirsdagene. Men, kjære vene. SÅ mye folk. Jeg tror en nesten kan en løfte opp begge beina så blir en flyttet rundt. Mest skandinavere. Veldig mye nordmenn. Det er veldig "Svinesundbasarene" synes jeg. Men litt gøy å gå rundt og se.


Skal det være et skjerf?

Etter å ha tusla rundt en stund i varmen så gikk vi til den Norske Klubben og spiste. Der selger de blandt annet hjemmelagede karbonader og fiskekarbonader med løk. De er bare helt fantastiske. Den kjøkkensjefen kan lage mat! Hvis du skal til Gran Canaria må du innom der å spise. Supert!!!

Nå er det bare å sløve litt her ved leiligheten før vi skal ut å gå i kveld. OK neste!

Ha en fin dag!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar